Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evlerin tercih edilme sebepleri arasında ilk sırayı maliyet avantajı alır. Prefabrik Ev inşa ettirmek için gereken zorlu ve yorucu süreçler prefabrik evlerde söz konusu değildir. Beton atma ve kuruması gibi zaman alıcı işlemlere gerek olmadan prefabrik evin montajı tamamlanabilir.

Modern day tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çok işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim prepareına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik prefabrik ev fiyatları tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak prefabrik ev fiyatları yapılabilmektedir.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun prefabrik ev genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Kars’ta çAlright soğuk iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak prefabrik ev fiyatları dış duvar prefabrik ev fiyatları ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page